PARK(ing) Day 2009 [valència]
PARK(ing) Day 2009 [valència]

Ja està disponible al "you tube" el muntatge audiovisual sobre el Park(ing) Day 2009 [valència]. Què el gaudiu i què rule (passeu-lo a aquells que puga interessar).

http://www.youtube.com/watch?v=Ts53aumsR-M


Aquesta és una acció global, originalment propasada per “Rebar”, un col·lectiu de dissenyadors i artistes de San Francisco (USA). Un dia a l’any, es convida als artistes, activistes i a la ciutadania en general, a transformar temporalment les places d’aparcament d'automòbils de pagament (zona blava) en parcs públics. D’aquesta manera, es pretén promoure a les ciutats, la creativitat, el compromís social, el pensament crític, les relacions socials, la generositat i el joc.

    PARK(ing) Day va començar en 2005 com a una exploració creativa sobre la disposició i la utilització de l’espai públic urbà en l’àrea de San Francisco, on el 70% de l’espai públic de la ciutat està dedicat a l’automòbil.

    Desdel 2005, el projecte PARK(ing) Day ha crescut considerablement comptant amb el suport d’organitzacions com ara:   The Trust for Public Land, Black Rock Arts Foundation i Public Architecture.


Avui en dia, l’acció es desenrotlla en infinitat de ciutats arreu del món (Mapa dels "PARKs").

DISSENY DEL "PARK" per al gaudi de tothom:


CONVOCATÒRIA: Animeu-vos a participar en aquesta acció acudint al següent punt:

  • DIA: divendres 18 de setembre del 2009
  • HORA: 17:00 hores
  • LLOC: Carrer de Colom (no es pot especificar un punt concret perquè dependrà de la disponibilitat de places d'aparcament lliures).


Coordinador de l’acció: Ferran Gandia i Navarro (667 73 98 59) fer_gan_na@yahoo.es

    Per a obtenir més informació: http://www.parkingday.org/

RECUPEREM LA CIUTAT, FEM-LA DE LA GENT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada